Preturi

intrebati si raspunsuri

Zona rezidentiala este supravegheata de camere video iar in interiorul ansamblului rezidential se realizeaza cu ajutorul unui card sau un cod pus la dispozitie in momentul in care cumparati locuinta.

In acest moment nu avem in derulare oferte speciale. Acestea sunt derulate in cadrul unor evenimente speciale.

În anul 2008, guvernul României a aprobat o lege fiscală „anticriză”.(Ordonanţa de Urgenţa 200/2008). Aceasta permite dezvoltatorilor imobiliari să vândă apartamentele cu o cotă T.V.A. redusă la 5%.

Acest mod de plată este o soluţie atractivă pentru cei care nu vor să se îndatoreze la bancă 25-30 de ani, însă nu este pe placul tuturor, din cauza avansului consistent şi a ratelor lunare destul de mari.

Informatii utile pentru tine. Consultantii nostri sunt pregatiti sa va ofere informatiile necesare si sa va raspunda la intrebari.
Ansamblu residential

De ce sa alegi Ibiza Sol Residence?

Principalele avantajel ale companiei noastre sunt experienta pe piata de constructii si seriozitatea. ne mandrim cu proiectele dezvoltate anterior si va punem la dispozitie  toate documentele neceare pentru a va lamurir cu privire la materialele folosite, facilitati dar si metoda de construire a ansamblului. Va asteptam sa n origramati o vizita in cadrul noului complex rezidential.